Geçtiğimiz sezon oynanan Trabzonspor-Gaziantepspor maçının ardından, "Yayın yoluyla halkın bir kesimini cinsiyet farklılığına dayanarak alenen aşağılama" suçundan dava açılan Trabzonspor'un eski Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu, sözlerinin çarpıtıldığını ve yanlış anlaşıldığını savunarak "Kadınlardan bir kez daha özür diliyorum" dedi.

HACIOSMANOĞLU, DURUŞMAYA KATILMADI

İstanbul Adalet Sarayı'ndaki İstanbul 13. Asliye Ceza Mahkemesi'nde 4. celsesi görülen duruşmaya, hakkında 9 aydan 1 yıl 6 aya kadar hapis cezası istenen İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu katılmazken, şikayetçi İzmir Barosu Başkanlığı'nı avukat Tuba Torun temsil etti. Mahkeme ekskliklerin giderilmesi için duruşmayı erteledi.

ARA CELSEDE İFADE VERDİ

Önceki celse ifadesinin alınması için hakkında yakalama kararı çıkarılan Hacıosmanoğlu'nun celse arası ifade verdiği öğrenildi. İfadesinde suçlamayı kabul etmediğini belirten Hacıosmanoğlu, "Olay tarihide yaşadığımız sıkıntılı durumu ve süreci izah etmek için bahsedilen sözleri sarf ettim. Ancak kimseyi aşağılamak niyetim ve kastım yoktu. Zira benim için en değerli varlık annemdir. O da bir kadındır" dedi.