Trabzonspor'da yapımında sona doğru yaklaşılan Akyazı Stadı için yönetimin yürüttüğü sponsorluk görüşmelerinde son aşamaya gelindi. Bir süre önce yabancı firmalarla masaya oturan bordo-mavili yönetimin rotayı şimdi yerli firmalara çevirdiği ve Vestel ile yaptığı görüşmelerde önemli aşama kaydettiği iddia edildi.

Bu görüşmelerde Trabzonspor'un Vestel firmasından 5 senelik anlaşma için yıllık 5 milyon Euro'dan 25 milyon Euro talep ettiği ve imzaların atılmasının an meselesi olduğu bildirildi. Yönetimin anlaşma detaylarının basına sızmaması için yoğun çaba harcadığı ve 40 gün içinde sponsorluğun resmen kamuoyuna duyurulmasının planlandığı gelen haberler arasında.

TRABZONSPOR'DAN 'LOCA' AÇIKLAMASI
Dün bazı yayın kuruluşları tarafından sosyal medyada Akyazı'daki locaların satışıyla ilgili yayınlanan liste kulüp tarafından yalanlandı. İşte yapılan o açıklama: "Akyazı Stadyumu'nda satışa çıkardığımız locaları kimlerin aldığına dair listeler yayınlanmıştır. Bazı isimlerin tesadüfen denk geldiği görülmüştür. Bazı firma ve kurumların loca almalarına karşı aleyhte kampanya başlatmak için olumsuz algı oluşturmaya yöneliktir. Asılsız haberlere itibar etmeyiniz."