Süper Lig'de ilk yarıda göstermiş olduğu performans ile eleştiri toplayan Trabzonspor, devre arası transfer döneminde bir kan değişikliğine gitti ve yeni transferler ile yeni bir takım kurmaya başladı.

Ligin ikinci yarısındaki ilk maçında zorlu Bursaspor deplasmanından 3 puanla dönen Trabzonspor'da yönetim transfer çalışmalarına devam ediyor. Mehmet Ekici'nin ayrılma ihtimalini göz önünde bulunda bordo-mavili ekip o bölgeye bir transfer yapmak için kolları sıvadı.

O bölge için Brezilya'lı Ganso ile temaslara geçen Trabzonspor şimdi de yine bir Brezilya'lı oyuncu olan 29 yaşındaki ve bonservisini elinde bulunduran 31 yaşındaki Luiz Carlos ile temaslara geçti. Teknik heyet tarafından geçmiş maçları ve şimdiki durumu incelenen deneyimli oyuncu için olumlu rapor verildi.

Daha önce Braga'da top koşturmuş olan tecrübeli futbolcu Portekiz temsilcisi ile çıktığı 107 maçta 1 gol 7 asist yapma başarısı göstermişti. Braga'da başarılı günlerinden sonra Suudi Arabistan ekiplerinde Al Ahli'ye transfer olan Carlos, sezon başında Arabistan ekibinden ayrılmıştı.

Birkaç gün içinde 31 yaşındaki futbolcu ile görüşmelerin olumlu ya da olumsuz sonuçlanacağı bekleniyor.