Trabzonspor Kulübü'nün 70. genel kurulu sabah saatlerinde başladı. Hayri Gür Spor Salonu'nda gerçekleştirilen genel kurulda, kulübün 48 yıllık tarihinde 44. yönetim kurulu seçilecek. İbrahim Hacıosmanoğlu, Celil Hekimoğlu ve Muharrem Usta'nın başkanlık için yarışacağı seçim ise yarın. Bordo-mavili kulüpte 9 bin 997 üye oy verme hakkına sahip.

Divan başkanı Genç oldu

Bordo-Mavili kulübün genel sekreteri Köksal Güney'in konuşmasıyla saat 10.50'de başlayan genel kurulda 3 adayın ortak kararıyla gösterilen Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, oy çokluğuyla kongre divan başkanı seçildi. Ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla birlikte gündem, genel kurul üyelerine sunuldu.

Bugün yönetimin ibrası var

Kongrede bugünün ajandasında, yönetim kurulunun idari ve mali raporları, denetleme kurulu raporunun okunup görüşülmesi, yönetim kurulunun ibrası, dernek ve bağlı şirketlerin 2016 yılı konsolide ve sola bütçelerinin okunup görüşülmesi var.

Trabzonspor'un yarın da sabah saatlerinde başlayacak genel kurulunda başkan adaylarının konuşmalarından sonra başlayacak oy verme işlemi saat 16.00'da tamamlanacak.