Trabzonspor başkanı Muharrem Usta, futbolculardan Yusuf Erdoğan ve Kamil Ahmet Çörekçi basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

- Herkes kadar biz de heyecanlıyız! -

Transfer çalışmaları hakkında konuşan Muharrem Usta, "Transfer çalışmalarımız devam ediyor. Konu fazlasıyla deforme edilmiş durumda. Herkesin ihtiyacı kadar ya da heyecanı kadar bizde de heyecan var ve gereğini yapmaya çalışıyoruz. Sayılı günler kaldı. Nelerin olacağını hep birlikte göreceğiz. Artık somut bir şey söylemeyeceğiz, söylemekte istemiyoruz. Ama dediğimiz gibi herkes kadar biz de heyecanlıyız ve gereğini yapacağız." dedi.

- İyi performansımızın devamı gelecek! -

İyi bir Trabzonspor izlettireceklerini belirten Yusuf Erdoğan, "İlk 3 haftaya bakılırsa iyi futbol oynadığımızı düşünüyorum. Bir kötü mağlubiyet aldık, onun dışında sorun yok. Milli takım arasını da en güzel şekilde değerlendiriyoruz. İnşallah devamı gelecek. Güzel bir ekip, güzel bir kadro kurduk. İyi bir Trabzonspor izleteceğiz." ifadelerini kullandı.

- Göztepe maçını telafi edeceğiz! -

Kazanarak devam etmek istediklerini belirten Kamil Ahmet Çörekçi ise, "Gerçekten çok iyi çalışıyoruz. Göztepe maçı bizim adımıza kötü geçti ancak bunu telafi etmek için çalışıyoruz. Gençlerbirliği maçında inanıyorum ki 3 puanı alacağız." dedi.