Ligin ikinci yarısında Bursaspor, Kasımpaşa ve Gaziantepspor’u deviren Bordo- Mavililer adeta yeniden doğarken, Başkan Muharrem Usta önemli açıklamalarda bulundu. Kulübü ekonomik açıdan düzlüğü çıkarttığı gibi sportif anlamdaki yanlışlardan da çabuk dönen ve çıkışı başlatan Usta, iddialı mesajlar gönderdi.

Yeni Stad güç katacak

Muharrem Usta, “Sezonun ikinci yarısına istediğimiz gibi başladık. Ligde yakalanan 3 maçlık bir seri var, buna kupadaki Konyaspor galibiyetini de eklersek 4 oluyor. Üst üste kazanmaya ihtiyacımız vardı ve gördük ki camia başarıya aç. Herkes Trabzonspor’u iyi görmek istiyor. Yürekten inanıyorum bu galibiyetlerin devamı gelecek. Takım kazandıkça, taraftarımız tribünleri daha da dolduracaktır. Medical Park Arena’da farklı bir havaya yakalandı. Serimiz sürdükçe Trabzonlular’ın desteği artacak” ifalerini kullandı.

Bir geçiş süreci oldu

Trabzonspor’un başkanı;

“Ersun Yanal ile belli bir hedef ve proje doğrultusunda anlaştık. Bunu her defansında söyledik. Geçiş süreçleri sancılı olur, ilk yarıyı bu şekilde değerlendiriyoruz. Kötü giderken de hocamızın arkasında durduk ve vazgeçmeyi hiç düşünmedik. Ne kadar doğru yaptığımızı da şimdi görüyoruz. Artık kent uyandı diyebiliriz. Başarı herkes bir arada olursa yakalanır. Trabzonspor için yükselme dönemi başlamıştır diyebiliriz.