Olcay Şahan, Trabzonspor'un resmi internet sitesinde yer alan açıklamasında, gelecek sezon şampiyon olmak istediklerini belirtti.

- Avrupa kupalarına katılmak istiyoruz! -

Takım hedeflerinden bahseden Şahan, "Topladığımız puana bakarsak sezonun ikinci yarısının en iyi takımı biziz. İlk yarı bittiğinde takımın hedefi yoktu ancak şu anki tabloya baktığımızda hedefimiz olduğunu görüyoruz. Amacımız Avrupa kupalarına katılmak. Önümüzde güzel bir fikstür var. Bu fikstür avantajını en iyi şekilde değerlendirip hedefimize ulaşacağımızı düşünüyoruz." şeklinde konuştu.

- Hedefimiz şampiyonluğa oynamak! -

Gelecek sezon şampiyon olmak istediklerini belirten Olcay Şahan, "Trabzonspor'a transfer olduğumda teknik direktörümüz Ersun Yanal, takım olarak gelecek sezona hazırlanacağımızı söylemişti. Sezonun ilk yarısı takımımız için kötü geçmişti. Fakat şu anki havaya baktığımda ilk yarıda iki galibiyet daha alsaydık bugün şampiyonluk yarışının içinde biz de olacaktık. Bizim hedefimiz gelecek sezon şampiyonluğa oynamak. Bunun da temellerini oluşturuyoruz." ifadelerini kullandı.

- Taraftarımız alışmasın, gelecek sezon gollerimle ön plana çıkmak istiyorum! -

Gelecek sezon golleriyle ön plana çıkmak istediğini belirten Olcay Şahan, "Trabzonspor'da oyun felsefem biraz değişti. O nedenle daha çok asist yapmayı tercih ediyorum ancak taraftarlarımız bu duruma alışmasın. Gelecek sezon gollerimle de ön plana çıkmak istiyorum." sözleriyle konuşmasını sonlandırdı.