Trabzonspor yönetimi, sponsorluk için anlaştığı Sürat Kargo'ya "Biz Ribery'i alalım, siz de reklamlarınızda oynatın ve ücretin bir bölümünü karşılayın” teklifi sundu. Sponsor firma da teklife olumlu baktı.
 
Trabzonspor, Franck Ribery için formül buldu. Bordo-Mavili kulüp, 50. kuruluş yıl dönümü olan gelecek sezon şampiyon olmak istiyor. 2017’de alınan başarılı sonuçlar da bu hedefin gerçekçi olduğu izlenimini verirken, menajerler şampiyonluk için kurulacak kadroya futbolcu satmak için ilginç önerilerle kulübün kapısını aşındırıyor. Bayern Münih forması giyen G.Saray’ın eski Fransız yıldızı Franck Ribery de Trabzonspor’a önerilen isimler arasında yer aldı.
 
Ribery ismi kulağa hoş gelse de 34 yaşındaki oyuncunun bonservis bedeli ve yıllık ücretinin nasıl karşılanacağı soru işaretleri doğurdu. Bu noktada Trabzonspor’un sponsoru Sürat Kargo formülü ortaya atıldı. Bordo-Mavili yöneticilerin Sürat Kargo'ya “Biz Ribery'i alalım, siz de reklamlarınızda oynatın ve ücretin bir bölümünü karşılayın" dediği iddia edildi.  Sponspor firmanın da  bu teklife sıcak baktığı vurgulandı. Ribery için Trabzonspor reddedilmesi zor bir teklif hazırlıyor.

Tribün Dergi