Çarşamba gününden bu yana Doğru Avrupa'yı turlayan Trabzonspor teknik direktörü Ersun Yanal'ın yardımcısı Volkan Kazak Pazar akşamı da Bükreş'te oynanan Romanya-Danimarka mücadelesini tribünde izledi.

Bu maçta Rumen takımının orta sahasında forma giyen Razvan Marin ve sağ bek Romario Benzar ile yine Danimarka'nın sağ beki Peter Ankersen'i yakın takibe aldı.

Romario Benzar kimdir?

26 yaşındaki oyuncu 2010 yılından beri Viitorul takımında forma giyiyor. Bu sezon 29 maça çıkan Romario Benzar, 1 gol atıp, 6 asist gerçekleştirdi. Takımıyla 2019 yılına kadar sözleşmesi bulunan Romario Benzar'ın transfermarkt değeri 1.6 milyon Euro.

Razvan Marin kimdir?

Hagi'ye ait altyapıda yetişen Razvan Marin, daha sonra Viitorul'da oynadı. Oradan da 2017 yılının Ocak ayında Standard Liege takımına gitti. Bu sezon 31 maçta forma giyen orta saha oyuncusu 4 gol atıp, 5 asist gerçekleştirdi. Razvan Marin'in takımıyla 2022 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Transfermarkt değeri ise 2 milyon Euro

Peter Ankersen kimdir?

26 yaşındaki Danimarkalı sağ bek Peter Ankersen, Kopenhag takımında forma giyiyor. Daha önce Salzburg, Esbjerg, Rosenborg, Vejle Kolding gibi takımlarda forma giydi. Bu sezon takımıyla 39 maçta forma giydi ve 2 gol atıp, 11 asist gerçekleştirdi. Sözleşmesi 2020 yılında biten Ankersen'in transfermarkt değeri 1.5 milyon Euro

Fotospor