Bordo-Mavili ekip, ilk etapta Fransa'nın Caen takımının stoperi Silva'nın transferinde imza aşamasına gelirken, son dakika ise '1 numara'da ve kanat hattında yaşandı.

Yönetim, Silva ile birlikte Umar'la da çok büyük oranda anlaştı. Silva'yı salı günü imza için Trabzon'a getirecek Karadeniz ekibi, bonservisi elinde olan 30 yaşındaki Da Silva'ya seneliği 700 bin euro'dan 2 yıllık imza attıracak.

1 MİLYON TL'YE BİTİRİLDİ

Esteban ile yolları ayırmayı planlayan FırtınaSilva  transferini bayram öncesi bitirerek suskunluğunu bozan Trabzonspor ayrıca Osmanlıspor'un 23 yaşındaki Nijeryalı kanat oyuncusu Umar'la el sıkıştı.

Umar
ile aradaki sorunları çözen ve transferi yüzde 90 tamamlayan Bordo-Mavili yönetim, İstanbulspor'dan ayrılan merkez orta saha Onur ile de el sıkıştı. Yönetim bu 4 isme imza attırarak gövde gösteri yapmayı hedefliyor..

FEDAYA HAZIRIM

Fırtına'nın 31 yaşındaki orta saha oyuncusu Olcay Şahan'dan feda mesajı… Olcay, Trabzonspor'u ayağı kaldırmak için ne gerekiyorsa yapacaklarını söyledi. 2 yıl daha sözleşmesi olan ve yıllık 1 milyon 700 bin euro garanti ücret alan tecrübeli oyuncu, "Bana 'feda' sözleri ile gelen kimse olmadı. Ama gerekeni yapmaktan çekinmem" dedi.


Kaynak:Fotomaç