Bordo-Mavili ekip de  devre arasında beklenen büyük hareketlilik için her birim hazırlığını yaptı, geri sayım başladı...
Teknik direktör Ersun Yanal, transferde acil eylem planını ve yakın geleceğe dair hedeflerini şekillendirirken, Başkan Muharrem Usta da bütçe konusunda çalışmalarını yaptı.
Loca satışı ve isim hakkı için bizzat uğraşan Bordo-Mavililer’in patronu, “Hocamıza çok güveniyoruz. Devre arasında takıma gerekli olan takviyeleri yapacağız. Kurduğumuz kadronun uzun süre Trabzonspor’a hizmet edeceğine inanıyorum” ifadelerini kullandı.
Kweuke için gözler Rize’de
Karadeniz ekibinin kurmayları, CAS duruşması için gittikleri mİsviçre dönüşünde tüm konsantrasyonunu transfere verecek. Bordo-Mavililer’in önceliği, Gençlerbirliği’nin yıldızı İrfan Can Kahveci ve Almanya’nın Fortuna Düsseldorf takımında oynayan, yıldızı milli takımda parlayan Kaan Ayhan olacak.
Forvet işinde ise gözler Çaykur Rizespor’un, oyuncusu Kweuke ile yapacağı görüşmeden çıkacak sonuçta. Eğer Rizespor yıldızıyla tekrar sözleşme için anlaşma sağlayamazsa Trabzonspor teklifini sunacak.

Kaynak:Fanatik