Muharrem Usta döneminde yapılan anlaşma gereği bonservisi devre arasında mecburen alınan Jose Sosa, Trabzonspor’un başına dert açtı.

Milan kulübü, menajeri ve Arjantinli oyuncu alacaklarını tahsil edemedikleri için Bordo-Mavili kulübü FIFA’ya şikayet etti. Hali hazırda FIFA’dan bir dönem transfer yasağı bulunan Trabzonspor’da bu cezanın 3 döneme çıkma riski doğdu. FIFA’nın ayrıca Castillo, Rodallega ve Juraj Kucka’nın da başvurularını birleştirerek ikinci bir cezaya hükmetmesi olasılık dahilinde.

JOSE SOSA İÇİN ŞOK TEKLİF

Sosa’yı göndermek için kolları sıvayan Trabzonspor yönetimi ilk etapta Arjantinli oyuncuya hayran olan Juan Veron’la temas kuruldu. Arjantin’in Estudiantes takımının başkanı olan Veron’dan, Sosa için nelerden vazgeçebileceği soruldu.

Bizzat Veron imzalı gelen teklifte Estudiantes kulübü, “Sosa için bonservis bedeli ödeyemeyeceklerini, yıllık ise 400-500 bin euro Euro civarında bir ödeme yapabileceklerini” iletti. Trabzonspor yönetimi şimdi önümüzdeki iki yılda 6 milyon 560 bin Euro kazanacak Sosa’ya alacaklarından vazgeçmesi durumunda bonservisini bedelsiz vermeyi teklif etmeye hazırlanıyor.



Kaynak:Fotospor