2-1 kaybedilen Göztepe maçının ikinci yarısındaki oyundan memnun kalan tecrübeli çalıştırıcının, cumartesi günü Kasımpaşa karşısında cezalı Yusuf Yazıcı dışında ilk 11'i değiştirmeyi düşünmediği öğrenildi. Kaleyi yine Onur'a emanet edecek olan Karaman'ın, savunma dörtlüsünü ise Pereira, Toure, Mustafa ve Novak'tan oluşturması bekleniyor. Orta sahada Onazi ile Kucka'yı sahaya sürecek olan başarılı hocanın, Abdülkadir, Sosa, Amiri ve Burak'la da gol arayacağı kaydedildi.


Önce Paşa, sonra deplasman

Karaman bu kararıyla üst üste alınan 2 mağlubiyete rağmen oyuncularına güvendiğinin mesajını verecek. Bordo-Mavili futbolcular ise yenilgileri telafi etmek adına sahaya mutlak galibiyet parolası ile çıkacak. Gelecek haftalar için daha da kenetlenen Karadeniz ekibi, önce sahasında Kasımpaşa'yı devirmeyi ardından da Akhisar'ı yenerek deplasman galibiyeti hasretini sonlandırmayı hedefliyor.

Kaptanlara özel terapi

Göztepe yenilgisinin hemen ardından öğrencileriyle kısa bir toplantı yapan Ünal Karaman, İzmir ekibi karşısında hatalı gol yiyen Onur Kıvrak ve penaltı kaçıran Burak Yılmaz'la da özel olarak görüştü. Futbolun takım oyunu olduğunu belirten tecrübeli teknik adamın, "Mağlubiyeti üstünüze almayın. Göztepe maçını ilk yarıda kaybettik ve o bölümde takım olarak kötüydük. Artık önümüze bakmalıyız. Moralimizi bozmadan çalışmalı ve bir an önce galibiyetleri taraftara hediye etmeliyiz" dediği öğrenildi.

Juraj Kucka 11'e dönüyor

Göztepe karşısında gördüğü sarı kartın ardından Yusuf Yazıcı'nın cezalı duruma düşmesi üzerine Bordo-Mavililer'in yıldız orta saha oyuncusu Juraj Kucka'ya ilk 11 yolu gözüktü. Trabzonspor'un cumartesi günü oynayacağı Kasımpaşa karşılaşmasında 10 numara bölgesine Jose Sosa'yı çekmeyi planlayan teknik direktör Ünal Karaman'ın, göbekteki ikilide ise Kucka ve Ogenyi Onazi'ye görev vermeye hazırlandığı öğrenildi.