Trabzonspor’da bir yandan ligin son 3 haftasının en iyi sonuçlarla kapatılmasına çalışılırken, diğer taraftan da transfer operasyonu söz konusu.

Bordo- Mavililer’in forvet transferini üs kurduğu Güney Amerika’dan yapması beklenirken, isimler de yavaş yavaş ortaya çıkıyor. Listede bulunan Brezilyalı Fred ve Perulu Guerrero gibi oyuncuların durumu da İstanbul’daki kritik zirvede netlik kazanacak. O görüşmenin de bugün yapılması söz konusu. Çünkü teknik direktör Ersun Yanal, büyük bir aksilik olmazsa Fenerbahçe ile Başakşehir arasında bugün oynanacak Türkiye Kupası yarı final rövanşını izlemek için soluğu İstanbul’da alacak. Bu da transferlerin görüşülmesi için en uygun ortamın oluşacağı anlamına geliyor.

Maliyetleri de uygun 

Bordo-Mavililer’in kurmayları Güney Amerika’da üs kuran ve yaklaşık 4 aydır çalışmakta olan ekibin raporları doğrultusunda hem sportif hem de ekonomik açıdan en doğru tercihi yapmanın yollarını arayacak. Adı geçen 2 yıldızın da oyun tarzlarının Karadeniz ekibine çok uygun olması, üstelik bonservis maliyeti açısından da fazla sıkıntı yaratmayacağının görülmesi, kendilerini listenin ilk sıralarına taşıyor. Usta ile Yanal’ın görüşmesinden çıkacak sonuca göre operasyon daha da hızlanacak.

Serdar’da tüm pürüzler çözüldü

Trabzonspor’un gündemindeki 1 numaralı stoper adayı Serdar Taşçı’da artık mutlu son için sezon sonu bekleniyor. Uzun süredir devam eden görüşmeler neticesinde tarafların ödeme şartları noktasında da anlaşma sağladığı öğrenildi. Ersun Yanal’ın düzenli olarak görüştüğü deneyimli oyuncunun imzayı atıp sezon başı kampına katılacağı bildirildi. Rakamlarla ilgili net açıklama ise sezon sonunda yapılacak.



KAYNAK:fanatik