Sezona 25 kişilik oyuncu kadrosuyla başlayan Trabzonspor, devre arası transfer döneminde eksik bölgelere takviye yaparak kadrosunu güçlendirmeyi planlıyor. Bordo mavililer, ocak ayında başlayacak ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirecek.

LİSTEDE YERLİ VE YABANCI İSİMLER VAR

Mali kriterleri kapsamında UEFA'nın denetiminde olduğu için transferde dar bütçeyle hareket etmek zorunda olan Trabzonspor’un, maliyeti düşük oyuncuların yanı sıra kiralık ve takas yöntemlerini devreye sokacağı bildirildi. Transfer çalışmalarına erken başlayan bordo mavililerin, ilgilendiği isimler arasında Atiker Konyaspor’dan Ömer Ali Şahiner, Fortuna Düsseldorf’tan Kaan Ayhan gibi yerli oyuncuların yanı sıra yabancı oyuncuların da yer aldığı öğrenildi.

MUSTAFA AKBAŞ FORMAYA ISINDI

Trabzonspor’da Spor Toto Süper Lig’in 5’inci haftasında oynanan Atiker Konyaspor maçıyla birlikte formayı sırtına geçiren Mustafa Akbaş, sonraki 6 maçta da ilk 11’de oynadı. İstikrarlı performansını sürdürerek teknik direktör Ersun Yanal’ın da güvenini kazanan Mustafa Akbaş, savunmanın değişmez isimleri arasında yer aldı. Yanal’ın kupada Serhat Ardahanspor ile oynanan maçta da forma verdiği 26 yaşındaki oyuncu, söz konusu maçta 1 gol kaydetti.

AKYAZI’DA HAZIRLIK MAÇI PLANLANIYOR

Adanaspor maçıyla Akyazı Stadı’na geçmeye hazırlanan Trabzonspor’un açılış maçı öncesinde yeni stadında antrenman yaparak futbolcuların sahaya alışmasını sağlayacağı belirtildi. Bordo mavililerin ayrıca Adanaspor maçı öncesinde Akyazı Stadı’nda bir de hazırlık maçı yapmayı planladığı, ilk etapta paf takımla oynanması düşünülen hazırlık maçı için yabancı bir takım ile de görüşüldüğü öğrenildi.

Kaynak:Tolga SAĞLAM - DHA