Trabzonspor yönetiminin, aidatını ödemeyen üyelere uyguladığı yaptırımlar tartışma konusu oldu. Aralarında eski bakan ve milletvekillerinin de yer aldığı birçok ismin üyelikleri düşürülürken, ilginç bir ayrıntı ortaya çıktı. Eski yöneticilerden Salih Alparslan, 6 milyon dolar bağışladığı Trabzonspor Kulübü üyeliğinden, 500 TL ödemediği için çıkarıldı. Ortadoğu gazetesinden Cevat Kol ‘un konu ile ilgili yazdığı yazıda ortaya çıkan detay, tartışma yarattı.

Ortada büyük bir hata olduğunu belirten Cevat Kol, yazısında Salih Alparslan ile ilgili şu ifadelere yer verdi:

“Üyelik aidatı yıllık 185 lira. Önce şunu belirtelim; uygulama doğru. Ama ortada büyük bir hata var. Trabzonspor için çok özel isimlerin bu liste hazırlanmadan ve üyeliklerine son verilmeden önce uyarılmaları gerekirdi. 11 bine yalan isim üyelikten atılmadan önce bir eleme yapılmalıydı. İsimler tek tek incelenmeliydi.
Belli ki kulüp çalışanları kulübü tanımıyor. Torpille, adamına göre işe alınmış. Çünkü geçmiş dönemlerde kulübe toplam 6 milyon dolar bağışlayan bir adamın bu listede yer alması kulüp adına ayıptır. Bu isim Salih Alparslan. Yıllarca yöneticilik yaptı. Elini taşın altına ve defalarca kez cüzdanına soktu. Şimdi 3 yıl aidat vermemiş. Toplam 500 Türk Lirası. 6 milyon dolar nerede, 500 lira nerede? İnsan bu adamı bir uyarmaz mı? Daha kimler yok ki listede…”