İlk maçta evinde Fenerbahçe'yi 1-0 ile geçen, 2. maça umutlu gelen ve UEFA Avrupa Ligi Son 32 Turu 2. maç öncesi Fenerbahçe ile deplasmanda Ülker Stadyumunda karşılaşacak Krasnodar'da teknik direktör Shalimov, maç öncesi yapılan basın toplantısında kendisine yönelen sorulara cevap verdi...

İşte Krasnodar teknik direktörü Shalimov'un maç öncesi açıklamaları;

"Rakibimizi inceledik. İlk maçta kötü oynamadık. Çok iyi bir skor alamadık. Kendi sahamızda daha fazla gol atabilirdik. Yarın zor bir karşılaşma olacaktır ama hazırlıklıyız." 

 "Takım skoru korumak isterse, sonu kötü olur. Öyle bir şey düşünmüyoruz. Tabii ki ofansif bir futbol oynayacağız. Rakibimizin işini zorlaştırmaya çalışacağız. UEFA Avrupa Ligi’nde devam etmek istiyoruz." 


Bir Rus gazetecinin "Güvenlik açısından bir endişeniz var mı?" şeklindeki sorusu üzerine Igor Shalimov cevabı, "Böyle şeyleri düşünmüyoruz. UEFA Avrupa Ligi’nde oynuyoruz. Ciddi konuları, ciddi insanlar hallediyor. Biz oyuna konsantre oluyoruz." şeklinde oldu.

Rus temsilcisi Krasnodar'ın orta saha oyuncusu Ilya Zhigulev, Fenerbahçe’nin kaliteli bir takım olduğunu belirterek, "Hiç şüphesiz ki çok iyi oyuncuları var. Van Persie, bir yıldız. Biz, kendi oyunumuza bakıyoruz. Yıldızlara değil, takıma ve takım oyununa odaklanıyoruz." şeklinde konuştu.