Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Şampiyonlar Ligi play off turunda Sevilla ile deplasmanda oynayacakları maçın öncesinde basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Zorlu maç öncesi umutlu konuşan Avcı, ''Sevilla deplasmanında maç yeniden başlayacak. Sonuna kadar oyunun içerisinde olmak istiyoruz. Bizi ciddiya alıyorlar. Şansımızın olduğunu düşünüyoruz. Şansımızı sonuna kadar zorlamak istiyoruz.'' dedi.

''Her sene burada olmak istiyoruz''

Avrupa'da üst seviyelerin önemine dikkat çeken deneyimli çalıştırıcı, ''Uluslararası seviyede ne kadar oynayabilirsek o kadar iyi. Her sene buralarda olmak istiyoruz. Oyunculara katkı sağlıyor. Her sene bu seviyede maç oynayabilmek bizim için en önemli hedeflerden bir tanesi.'' dedi.

''Bizi kolay görmüyorlar''

Sevilla'nın kendilerinden çekindiğini de dile getiren Avcı, ''Rakibimiz Espanyol maçında ciddi bir rotasyona gittiler. Bizi çok kolay görmüyorlar, hocaları da söyledi. İlk maçta geçişlerde çok top kaybettik. Topu kaybetmeyen bir takıma karşı topun peşinde fazla koşmak çok sağlıklı olmuyor.'' ifadelerini kullandı.