UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu mücadelesinde Beşiktaş, Napoli'yi ağırlayacak. 1 Kasım Salı akşamı 20:45'te başlayacak karşılaşma TRT 1'den naklen yayınlanacak.

Serie A deviyle İtalya'da oynadığı maçı 3-2 kazanan ve üst tura çıkabilmek adına çok kritik bir adım atan Şenol Güneş'in ekibi, geride bıraktığımız haftada art arda gelen sakatlıklarla büyük bir şok yaşadı.

Caner Erkin'in aşil tendonundan, Talisca'nın tarak kemiğinden yaşadığı problemlerle ameliyat olmasına Necip Uysal ve Aras Özbiliz'in sakatlıkları da eklenince Güneş'in kadro derinliği de önemli ölçüde azalmış oldu. Siyah beyazlı taraftarlar için iyi haber ise, diğer sakat isimlerin iyileşmiş olması.

Güneş, maç öncesinde düzenlediği basın toplantısında Oğuzhan Özyakup, Atiba Hutchinson ve Gökhan İnler'in forma giyebilecek durumda olduğunu söyledi. Bu oyuncular, tam anlamıyla hazır olmasalar da, en az ikisinin ilk 11'de olması bekleniyor.

Dinamo Kiev ve Napoli maçlarında sarı kart gören Adriano Correia bu maçta da kart görmesi halinde cezalı duruma düşecek.

Napoli'de en büyük soru işareti Dries Mertens'in durumu. Belçikalı oyuncunun ilk 11'de olup olmayacağı maç saatinde netleşecek. İtalyanlar uzun süreli sakatlığa kurban verdikleri forvet oyuncuları Milik dışında, Raul Albiol'den faydalanamayacaklar.

MUHTEMEL 11'LER

Beşiktaş: Fabri, Beck, Marcelo, Tosic, Adriano, Atiba, Tolgay, Oğuzhan, Olcay, Quaresma, Aboubakar

Napoli:
Reina, Hysaj, Chiriches, Koulibaly, Ghoulam, Allan, Jorginho, Hamsik, Callejon, Gabbiadini, Insigne