Zorlu maç öncesi Beşiktaş İkinci başkanı Ahmet Nur Çebi ve genel sekreter Ahmet Ürkmezgil, açıklamalarda bulundu.

- İnşallah kazanarak yolumuza devam ederiz! -

Avrupa'da başarılı sonuçlar aldıklarına değinen Ahmet Nur Çebi, "Galip gelirsek gruptan çıkmak için çok büyük bir şans elde edeceğiz. Bundan sonraki maçlarda daha rahat ve stressiz oynama şansı elde edeceğiz. Avrupa'da iyi ve başarılı bir süreç geçiriyoruz. İnşallah bu bozulmaz ve yolumuza devam ederiz." dedi.

- Önemli olan sezon sonu ipi göğüslemektir! -

Lig'de alınan kötü sonuçların kendilerini zorlayacağını belirten Çebi, "Futbolun fıtratından bu tip sonuçlar var. Önemli olan sonuç ve ipi göğüslemektir. Bunları konuşmak için daha çok erken. Tabii ki kaybettiğimiz puanlar bizi ileride zorlayacaktır." şeklinde konuştu.

- İnşallah buradan iyi bir sonuç ile döneriz! -

Beşiktaş genel sekreteri Ahmet Ürkmezgil ise, "Hava çok güzel. İnşallah buradan iyi bir sonuçla döneriz. Aynı zamanda son lig maçındaki kötü neticeyi de silmiş oluruz. Takımımızın farklı bir psikoloji ve moralle bu maça çıkacağını düşünüyorum. Bizler de aynı şekildeyiz. İnşallah iyi bir oyun olur ve bir sıkıntı yaşamadan döneriz." ifadelerini kullandı.

- Deplasmanda 1 puan da iyi olur! -

Ürkmezgil, Monaco deplasmanında beraberlikle ayrılmanın iyi sonuç olacağını belirterek, "Deplasmanda alınacak 1 puanın çok iyi olduğunu düşünüyorum. Bu maçta alacağımız galibiyet de çok güzel olacaktır ama beraberlik de işi iyi bir noktaya getirir." değerlendirmesinde bulundu.