TEK GOLÜ CENGİZ ÜNDER ATMIŞTI

İtalya'da gösterdiği performansla dikkatleri çeken Türk oyuncu Cengiz ÜnderRoma'nın en büyük kozları arasında yer alıyor. Ukrayna'da oynanan ilk maçta da takımın tek golünü atan Cengiz Ünder, bu akşam Roma'nın en büyük silahları arasında yer alıyor.

6 GOL 1 ASİST
Roma forması ile şu ana kadar Serie A'da 20 maçta 5 gol atıp 1 de asist yapan Cengiz Ünder,UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çıktığı ilk maçta ise fileleri sarsmayı başarmıştı.

DEVLER LİGİ'NDEKİ İKİNCİ MAÇI

21 Şubat'ta oynanan ilk maçta sahaya ilk 11'de çıkan Cengiz Ünder, takımını öne geçirirken, Roma üstünlüğünü koruyamayarak sahadan 2-1 mağlup ayrılsa da ikinci maç için avantaj elde etmişti. Bu maçta ilk kez Şampiyonlar Ligi maçına çıkan Cengiz Ünder büyük bir başarı göstererek ilk maçta ilk golünü atmıştı.

ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE GOL ATAN EN GENÇ OYUNCU

Genç oyuncu Shakhtar Donetsk'e attığı golle 20 yıl 7 ay 7 günle UEFA Şampiyonlar Ligi'nde gol atan en genç Türk oyuncu olma unvanını da eline geçirdi.

ROMA'NIN TARİHİNE GEÇTİ

Cengiz Ünder, Roma forması ile çıktığı ilk maçta gol atan 5. oyuncu oldu. Francesco Totti, Rodrigo Taddei, Leandro Greco ve Juan Iturbe de aynı başarıyı göstermişti. Cengiz Ünder ikinci maçında da gol atarsa yeni bir tarih daha yazmış olacak.

ROMA TURU NASIL GEÇER

Roma, deplasmanda Cengiz Ünder'in attığı gol nedeniyle bu akşamki maçı 1-0 kazanması halinde ceyrek finale çıkacak. İki farklı galibiyetler de turu Roma'ya getirirken, 3-2, 4-3 gibi mağlubiyetlerle birlikte deplasman ekibinin alacağı tüm galibiyet ve beraberliklerde Shakhtar Donetsk turu geçecek. Saat 22:45'ta başlayacak maç TivibuSpor 2'den naklen yayınlanacak.
.

Kaynak : Fotomaç