Beşiktaş forması giyen Cenk Tosun'un Şampiyonlar Ligi'nde Porto'ya attığı gol, Şampiyonlar Ligi'nde haftanın en güzel golü seçildi.

Cenk Tosun, Şampiyonlar Ligi'nde gol ödülüne doymuyor! Geçtiğimiz sezon Benfica'ya attığı golle hem haftanın en güzel golü, hem de Şampiyonlar Ligi'nin en güzel golü ödülünü kazanan Cenk, geçtiğimiz hafta Porto'ya attığı golle aynı ödüle layık görüldü.

Beşiktaş'ın Porto'yu deplasmanda 3-1 yendiği maçta, uzak mesafeden Iker Casillas'ı avlayan Cenk Tosun, bu golüyle Şampiyonlar Ligi'nde haftanın en güzel golü ödülünü kazandı.

İnternet üzerinden yapılan oylamada oyların %37'sini alan Milli futbolcu, Pedro, Messi, Yarmolenko ve Kane gibi isimleri geride bıraktı.

CENK TOSUN MESSİ'Yİ İKİYE KATLADI

Cenk Tosun’u Chelsea’nin İspanyol yıldızı Pedro Rodriguez yüzde 19’luk oy oranıyla takip ederken, Barcelona’nın süperstarı Messi ise 3. sırada yer aldı.

Messi’nin Juventus ağlarına gönderdiği gol, topladığı yüzde 18’lik oyla 3. sırada kendisine yer buldu. Cenk Tosun’un aldığı oy, Pedro ve Messi’nin oylarının toplamına eşit oldu.