Beşiktaş'ın UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu 3. haftasında Fransa temsilcisi Monaco'ya konuk olacak.

Beşiktaş rakibini yenerek üst üste üçüncü galibiyetini almaya çalışacak. Beşiktaş, Monaco'yu devirirse 9 puana ulaşarak gruptan çıkma iddiasını bir adım öteye taşıyacak.

UEFA'nın açıklamasına göre 17 Ekim Salı günü II. Louis Stadı'nda Beşiktaş ile Monaco arasında 21:45'te başlayacak olan karşılaşmada, Sırp hakem Milorad Mazic düdük çalacak. 

Maçta Mazic'in yardımcılıklarını Milovan Ristic ve Dalibor Djurdjevic yapacak. Nemanja Petrovic'in 4. hakem görevini üstleneceği müsabakanın ilave yardımcı hakemleri ise Nenad Djokic ve Danilo Grujic olacak.

Kartal 199. maçına çıkıyor

UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu üçüncü karşılaşmasında yarın Fransa'nın Monaco takımına konuk olacak Beşiktaş, Avrupa kupalarındaki 199. mücadelesine çıkacak. Siyah-beyazlılar, Avrupa kupalarında geride kalan 198 maçtan 75'ünü kazandı, 81'ini yitirdi, 42'sinde de berabere kaldı.

Avrupa arenasındaki 198 karşılaşmada rakip fileleri 258 kez havalandıran siyah-beyazlılar, kalesinde ise 282 gol gördü.

Beşiktaş üçüncü, Monaco ilk galibiyetin peşinde

Grup lideri Beşiktaş, üçüncü maçında da kazanıp gruptan çıkamk adına önemli bir avantaja sahip olmak istiyor. Monaco ile üst üste iki kez karşılaşacak olan Beşiktaş için bu deplasmanda kaybetmemek oldukça önemli.

Monaco ise RB Leipzig beraberliği ve Porto mağlubiyetinin ardından Beşiktaş karşısında ilk galibiyetini arıyor.

MUHTEMEL 11'LER

Monaco:
Subasic, Sidibe, Glik, Jemerson, Jorge, Rony Lopes, Fabinho, Moutinho, Lemar, Balde Keita, Falcao

Beşiktaş: Fabri, Gökhan, Tosic, Pepe, Caner, Atiba, Oğuzhan, Quaresma, Talisca, Babel, Tosun