Monaco teknik direktörü Leonardo Jardim, zorlu maç öncesi açıklamalarda bulundu.

- Atmosfer havaya girmemize yardım edecek! -

Daha önce Beşiktaş'a karşı deplasmanda oynadığını hatırlatan Leonardo Jardim, "6 yıl önce Braga ile de Beşiktaş'a karşı oynamıştım. Yarın stattaki atmosferin havaya girmemize yardım edeceğini düşünüyorum. Ambiyansı biliyorum. Futbolcularıma, bu atmosferin kendileri için bir avantaj olduğunu söyledim." dedi.

- Herhangi bir puan bizim için büyük avantaj olacak! -

Galibiyet için sahada olacaklarını söyleyen Jardim, "Oyuncularımla konuştum. Bana, ellerinden geleni yapacaklarını, her zaman böyle maçlara çıkmaya alışık olduklarını söylediler. Tek hedefimiz galibiyet. Buradan alacağımız herhangi bir puan bizim için çok büyük avantaj olacak. Ben bu takımdaki 4'üncü yılımı doldurdum. Bu takıma inanıyorum. Geçen sezon Fransa Ligi şampiyonluğu kazandık ve Şampiyonlar Ligi'nde yarı final yaptık. İnancımız yerinde, oyunu oynamaya devam edeceğiz. 3 maç her şeyi değiştirebilir." şeklinde konuştu.

- İlk maça oranla daha etkili oynamalıyız! -

İlk maça oranla daha iyi oynamalarının gerektiğini belirten Leonardo Jardim, "İlk maça bakarsak daha etkili oynamalıyız. İlk maçta da oyuncularım etkiliydi ama ikinci golde istediklerimizi gerçekleştiremedik. Evimizde daha dengeli oynadık. Etkili ve rekabetçi oynadığımızı düşünüyorum ama yarınki maçı aynı evimizde oynuyormuş gibi oynamak istiyoruz." ifadelerini kullandı.