Şampiyonlar Ligi'nde heyecan kaldığı yerden devam edecek... Günün maçları TSİ 23.00'te başlayacak...

Cengiz Ünder'li Roma, sahasında Galatasaray'ın grubundan bir üst tura çıkan Porto ile karşı karşıya gelecek.

Devler Ligi'nde bir büyük heyecan ise Manchester United ile PSG arasında yaşanacak. C Grubu'ndan lider olarak yükselen Fransa temsilcisi PSG, İngiltere'de, H Grubu'ndan Juventus'un ardından 2. sırada yer alarak bir üst tura yükselen ManU'un konuğu olacak.

VAR İLK KEZ UYGULANACAK

UEFA, Şampiyonlar Ligi'nde bugün başlayacak olan son 16 turu mücadelelerinde Video Yardımcı Hakem (VAR) teknolojisinin kullanılmaya başlayacağını daha önce resmen açıklanmıştı.

Ülkemizde de kullanılan ve yavaş yavaş tüm dünyada kullanılmaya başlayan Video Yardımcı Hakem (VAR) sistemi, Şampiyonlar Ligi'nde ilk kez kullanılacak. Futbolseverlerin merakla beklediği Şampiyonlar Ligi gecesine VAR sistemi ayrı bir tat katacak.

BUFFON ÖYLE BİR İTİRAFTA BULUNDU Kİ...

Manchester United ile PSG arasında oynanacak mücadele öncesi tecrübeli kaleci Gianluigi Buffon açıklamalarda bulundu. İtalyan kaleci, "Birçok sebepten ötürü bizim için çok önemli bir karşılaşma olacak. Futbol garip bir oyun. İki ay önce herkes PSG'nin Manchester United'ı çok rahat bir şekilde eleyeceğini düşünürdü. Ancak 2 ay geçti ve bizim şimdi yaşadıklarımız ve Manchester United'ın geçirdiği gelişimi görüyoruz. Şu an eşit durumdayız." ifadelerini kullandı.

Paris Saint-Germain son günlerde şanssızlıklar yaşıyor. En önemli üç oyuncusundan ikisi sakatlanan Fransız ekibinde Neymar'dan sonra Cavani de sakatlandı ve Manchester United eşleşmesinde forma giyemeyecek.

Tamamı TSİ 23.00'te başlayacak son 16 turu ilk maçlarının programı şöyle: 

Roma (İtalya) - Porto (Portekiz) 

Manchester United (İngiltere) - Paris Saint-Germain (Fransa)

13 Şubat: 

Tottenham (İngiltere) - Borussia Dortmund (Almanya) 

Ajax (Hollanda) - Real Madrid (İspanya) 

19 Şubat: 

Olympique Lyon (Fransa) - Barcelona (İspanya) 

Liverpool (İngiltere) - Bayern Münih (Almanya) 

20 Şubat: 

Atletico Madrid (İspanya) - Juventus (İtalya) 

Schalke 04 (Almanya) - Manchester City (İngiltere) 



Kaynak:Hürriyet