Sezona Şampiyonlar Kupası Şampiyonluğu ile başlayan ve Sultanlar Ligi'nde yoluna namağlup devam eden VakıfBank Bayan Voleybol Takımı, CEV Şampiyonlar Ligi'ndeki 3. tur rövanş maçında da bu serisini bozmak istemiyor. Üç kulvarda da namağlup yoluna devam eden VakıfBank, deplasmanda 3-0 mağlup ettiği Minchanka Minsk takımını konuk ediyor.

VakıfBank Kadın Voleybol Takımı, evinde alacağı avantajlı bir skorla CEV Şampiyonlar Ligi'nde gruplara yükselme hakkını elde edecek. VakıfBank ile Minchanka Minsk arasındaki rövanş karşılaşması 11 Kasım saat 17.00'de VakıfBank Spor Sarayı'nda oynanacak.

Guidetti: Oldukça dikkatli olmalıyız

VakıfBank Başantrenörü Giovanni Guidetti, ilk maçı 3-0 kazanmalarına rağmen rövanşta oldukça dikkatli olmaları gerektiklerini ifade ederek, “Beyaz Rusya'daki maç, sonuç itibarıyla kolay gözükse de ilk sette zorlanmıştık. İkinci maç konsantrasyonumuzu kaybetmemeliyiz. İlk maç 3-0 olabilir ama daha elimizde bir şey yok. Şampiyonlar Ligi'nde yer almak istiyorsak bu maçtan da galip ayrılmamız gerekiyor” dedi.

Kaptan Gözde Kırdar ise, ilk maçta iyi bir oyun ortaya koyduklarını belirterek, şunları söyledi:

“Elbette tanımadığımız bir takım oldukları için zaman zaman zorlandığımız anlar da oldu. Şampiyonlar Ligi'nde yer almamız için bu maç oldukça önemli. Tüm takım olarak rövanş maçında da elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Tüm VakıfBank taraftarlarını cumartesi günü salona bekliyoruz.”