Bu sonucun ardından Tuzlaspor grupta puanını 9 yaptı ve liderlik koltuğuna yükseldi. Galatasaray 5 puanla 3. sırada kaldı. 18 Ocak Çarşamba günü Riekerink'in öğrencileri, deplasmanda Elazığspor ile kozlarını paylaşacak. Mavi beyazlı ekip ise, 24Erzincanspor'u evinde ağırlayacak.

Ziraat Türkiye Kupası E Grubu 4. hafta maçında Galatasaray, 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda Tuzlaspor ile karşı karşıya geldi. Maçtaki gol perdesini 45’te Chedjou açtı ve konuk ekibi öne geçirdi: 0-1. İlk yarı bu skorla sona erdi.

İkinci yarıda ev sahibi takım dengeyi sağlayan sayıyı 51’de Arif ile buldu: 1-1. 53’de Tuncay ile mavi beyazlı ekip üstünlüğü yakaladı: 2-1. 57’de Chedjou kırmızı kart görerek, sarı kırmızılı ekibi maçta 10 kişi bıraktı. 58’de Ozan durumu 2 farklı üstünlüğe taşıdı 3-1. 63’de Yasin Öztekin ikinci sarı karttan kırmızı gördü. Cimbom 9 kişi kaldı. 70’de Linnes maçın skorunu belirleyen golü kaydetti: 3-2. 71’de Doğan Ateş de ikinci sarı karttan kırmızı gördü.

Bu sonucun ardından Tuzlaspor grupta puanını 9 yaptı ve liderlik koltuğuna yükseldi. Galatasaray 5 puanla 3. sırada kaldı. 18 Ocak Çarşamba günü Riekerink’in öğrencileri, deplasmanda Elazığspor ile kozlarını paylaşacak. Mavi beyazlı ekip ise, 24Erzincanspor’u evinde ağırlayacak.