Sosyal medya hesabından açıklama yaparak taraftarlardan, takım arkadaşlarından ve yönetimden özür dileyen Tosic buna rağmen cezalardan kurtulamayacak.
Kırmız kart gördüğü için kulüp disiplin talimatları gereği otomatik para cezası alacak olan tecrübeli oyuncuya yönetim de ekstra para cezası vermeyi düşünüyor.Bu rakamın 50 bin Euro olacağı da gelen bilgiler arasında.

Yönetimden alacağı para cezasının yanında Tosic'i bekleyen esas tehlike ise hakem, maç gözlemcileri ve saha komiserlerinin vereceği rapora bağlı.
Kırmızı kart gördükten sonra zor durdurulan Tosic'in verdiği tepkiler ve sahayı terk ettikten sonra yaptıkları cezasının katlanmasına neden olabilir.Kırmızı kartlı oyuncunun saha içinde olmasının yasak olduğu belli iken tekrar sahaya dönen ve maçı tünel körüğünden seyretmeye çalışan Tosic'in saha içi görevlileri tarafından hemen fark edildiği ve uyarılarak tekrar içeri girmesinin sağlandığı öğrenildi.

Kendisine talimatların hatırlatılması ve uyarılması sonrası ikinci yarıyı lounch alanında televizyondan takip eden Tosic'in durumu yarın açıkalanacak raporlar sonrası belli olacak.Sırp defans oyuncusu,temsici ve gözlemcilerin sadece bir kaç dakika olsa bile kendisinin saha kenarında durmasını rapor etmeleri halinde kırmız kartın yanında ekstra ceza da alabilecek.
.