Ziraat Türkiye Kupası'nda grup aşaması öncesindeki son tur olan 3. tur maçında Çorumspor'a konuk olan Trabzonspor, mücadeleyi uzatma dakikalarında Okay Yokuşlu'nun attığı golle 2-1 kazandı ve Türkiye Kupası'nda gruplara kalmayı başardı.

Maça hızlı başlayan Çorumspor, Burak Gündoğdu'nun asistinde topu ağlara gönderen Salim Uzun'la 1-0 öne geçti. Uzun süre maçı önde götüren ev sahibi ekip, Trabzonspor'un yoğun baskısına dayanamadı ve 85.dakikada N'Doye'nin golüne engel olamadı. 90 dakikası 1-1 biten maç uzatmalara kaldı.

Beraberlik golünden sonra maçın hakimiyetini eline alan Bordo Mavililer, 108.dakikada Okay Yokuşlu'nun attığı golle durumu 2-1 yaptı ve maçta ilk kez öne geçti. Galibiyet golünden sonra oyunda tempoyu düşüren Trabzonspor, Çorumspor'u sahasında 2-1 mağlup etti ve Türkiye Kupası'nda grup aşamasına kaldı.

Maç boyunca sertliğe müsaade etmeyen Suat Arslanboğa, maç boyunca 7 kez sarı kartına başvurdu. Bu 7 sarı kartın 3'ünü ev sahibi ekip Çorumspor görürken Trabzonspor ise mücadeleyi gördüğü 4 sarı kartla tamamladı.