Rolls Royce'un yeni Cullinan'ın sahibi olan futbolcualrdan biri Ronaldo. Cullinan, 5.3 m uzunluğunda, 2.1 m genişliğinde ve 1.8 m yüksekliğinde dev bir araba. Cullinan'ın dev araka koltuklara sahip. Bu aracın maliyeti ise 276 milyon pound.

ünyaca ünlü futbolcuların arabaları dikkat çekiyor. Los Angeles Galaxy'nin İsveçli yıldızı Zlatan Ibrahimovic'in aracı görenleri adeta büyülüyor. Yeni Porsche marka spor aracıyla idmana gelen İsveçli futbolcu, gösterişli arabasıyla dikkat çekti. Ibrahimovic'in bu aracının 210 bin paund (1.1 milyon TL) olduğu ifade edildi. İşte futbolcular ve gösterişli arabaları...

Gökhan Gönül: Aston Martin Vanquish

Evkur Yeni Malatyaspor'un sol bek oyuncusu Rahman Buğra Çağıran'ın 1980 model otomobili, kentte büyük ilgi görüyor. Çağıran'ın aracının havalı kornası da duyanların dikkatini çekiyor.

2016- 2017 sezonunda sarı-kırmızılı takıma transfer olan 23 yaşındaki oyuncu, diğer futbolcular gibi lüks ve pahalı otomobillere binmek yerine eski model araca binmeyi tercih ediyor. Eski model aracıyla kent sokaklarında dolaşan Çağıran, görenleri şaşkına çeviriyor. Milyon dolarlık otomobilleriyle bilinen birçok futbolcunun tam tersine, 'Murat 131' marka otomobile binen Çağıran, aracına da gözü gibi bakıyor.