Spor Toto Süper Lig fikstür çekimi, bugün saat 19.00'da Türkiye Futbol Federasyonu Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde yapılacak. Kurada verilen numaralara göre belirlenecek takımlar birbirleriyle eşleşecek ve ardından sesona merhaba denilecek. 



Süper Lig kura çekimi hangi kanalda?

Bugün 34 haftalık programın belirleneceği Süper Lig'de kura çekiminin saati kadar hangi kanalda da yayınlanacağı merakla araştırılıyor. TFF yetkilileri ve kulüp temsilcilerinin katılacağı fikstür çekimleri, beIN SPORTS'tan canlı olarak yayınlanacak. 

şampiyon trabzonspır


Tarihte ilk kez ara var

Süper Lig'de açıklanacak fikstür de ilk kez savaş ve olağandışı durumlar dışında ara verilecek. Dünya Kupası takvimine göre fikstürde o tarihler arasında karşılaşmalar oynanmayacak.


 

Medya Bilgilendirme: 

Spor Toto Süper Lig ve Spor Toto 1. Lig fikstür çekimlerinde akreditasyon uygulaması yapılacak ve etkinlikleri sadece TSYD üzerinden akredite olan medya mensupları takip edebilecek. 

Fikstür törenlerinin görüntü çekim ve yayını, sadece her iki ligin de resmi yayıncısı olan beIN SPORTS tarafından yapılabilecek.

Bu nedenle diğer ulusal TV kanallarının kameramanları salonda çekim yapamayacak olup sadece fuaye bölümünde oluşturulacak röportaj alanında çekimlerini gerçekleştirebilecek.

Kura çekimleri ile ilgili haber ve fotoğraflar, Türkiye Futbol Federasyonu'nun internet sitesi TFF.org'da yer alacak.