Adana Demirspor'un olaylı yıldızı Mario Balotelli, Gaziantep FK maçını da boş geçmeyerek takımının 3. golünü kaydetti.

Süper Lig'de hafta arası oynanan Beşiktaş-Adana Demirspor maçı çok konuşulmuştu. Özellikle Balotelli'nin Siyah Beyazlı teknik direktör Sergen Yalçın'a yaptığı hareket karşılamanın ötesine geçerek gündem oldu. 3-3 biten mücadelede 1 gol, 1 asistle oynayan İtalyan yıldız, davranışlarıyla Beşiktaşlıların tepkisini çekti. 

Bu karşılaşmanın ardından ilk mücadelesine kendi evinde Gaziantep FK önünde çıkan Adana Demirspor'da tarfarftarlar, Mario Balotelli'ye büyük sevgi gösterisinde bulundu.

Mavi Şimşekler grubu, Yeni Adana Stadı tribünlerinde Balotelli'nin Sergen Yalçın'a yaptığı hareketin pankartını asarak golcü oyuncuya destek verdi. 

NE OLMUŞTU?

Beşiktaş-Adana Demirspor maçı sırasında takımının 2. golünü atan Balotelli, Beşiktaş yedek kulübesine doğru giderek Sergen Yalçın'ı işaret etmiş ve iki eliyle kafasını göstermişti. İtalyan yıldız bu hareketi, kendisine yıllar önce bir televizyon programında "Beyni yok" dediği için siyah-beyazlı teknik adama yaptığını ifade etmişti.

Beşiktaş'ın deneyimli teknik adamı Sergen Yalçın maın ardından bu harekete bir anlam veremediğini söylemiş ve yaptığının Balotelli açısından "üzücü" olduğunu dile getirmişti. Beşiktaş ise bir açıklama yaparak ünlü oyuncuyu kınadı ve ceza alması için takipçisi olacağını vurguladı.

Yaşanan tartışmalar, Beşiktaş antrenörleri Murat Şahin ve Ozan Köprülü'nün PFDK'ya sevk edilmesi ve Balotelli'nin ceza almaması ile daha da alevlendi. Siyah Beyazlı kulüp bunun üzerine "Adalet yok maskeli 'Balo' var" diyerek bir kez daha Balotelli ve ona ceza vermeyen Türkiye Futbol Federasyonunu hedef aldı.

Adana Demirspor ise "Maskeli balo ve onun 'sahte' yüzleri" paylaşımıyla Beşiktaş'a yanıt verdi. 

Kaynak: Cumhuriyet