Mario Balotelli Beşiktaş maçında golünü  attıktan sonra Beşiktaş yedek kulübesine gelerek başını işaret etmiş ve Sergen Yalçın'ı hedef göstermişti.

Süper Lig'de gündem olan bu hareketten sonra Mario Balotelli, A Spor'a konuştu.

Mario Balotelli Sergen Yalçın ile iligi şöyle konuştu;

"Sergen Yalçın hocanın hakkımda dediklerini bilmiyordum. Bana anlattılar. En nefret ettiğim konulardan birisi, tanımadığınız, tanışmadığınız halde başka insanın üzerinden bir şey söylemek. Bana cahillik olarak geliyor. Ben bunu hiçbir zaman yapmadım."

"Sergen Yalçın'ın bana 'Beyni yok' dediğini orada gördüm. Çok üzüldüm. Bu bana ayrı bir motivasyon kazandırdı. Zaten soyunma odasında hocama da söyledim, 'Lütfen beni oynat. Oynamak istiyorum, verilecek bir cevabım var."

"Akıllı mıyım, değil miyim? Beyinsiz miyim, değil miyim? Kendisine de göstereceğim' dedim. Benim sorunum Beşiktaşlı futbolcular ya da tribündeki değerli taraftarlar değil, olamaz... Onların bana nasıl baktığını biliyorum"

Mario Balotelli Fatih Terim ile ilgili şöyle konuştu;

"Türk hocalardan sadece Fatih Terim'i tanıyorum. Kendisiyle görüşme fırsatım olmadı. Ancak herkes iyi bir insan ve iyi bir hoca olduğunu söylüyor."

Mario Balotelli Samet Aybaba ile ilgili ise şu  cümleleri kullandı;

"Samet Aybaba ile konuşmaya çalıştığımda ya benimle konuşmuyordu ya erteliyordu. Net bir şey söylemiyordu. 70 dakika oynayabilirsin denirse saygı duyarım. Bana hiçbir zaman net gelmedi. Saygı duyulmadığını hissettim o yüzden kızdım.''

KAYNAK: NTV SPOR