Dün gece Adana Demirspor başkanı sayın Murat Sancak instagram canlı yayınında önemli açıklamalarda bulundu.


BALOTELLI SÖZLERİ

Bize anlatıldığı gibi bir adam olmadığı ortada. Samet hoca ile görüştük bana '' O deli biz deli. Birbirimizi idare ederiz'' dedi. Bana göre böyle delilikleri olmasaydı Messi, Neymar'ın yerinde olurdu.

Balotelli, beni aradı ve 'kalmamı istiyor musun' dedi. Ben de bu performansıyla olacaksa kalma üstüne koy dedim. Ciddi teklifler aldık. Türkiye'den teklifler almadık. Sadece yoklamalar oldu.


'FANTAZİLERİNDEN VAZGEÇ HOCAM'

"Lige başlarken ben hedefimi ilk 10'a koydum. Bazen hocaların fantezilerine mahkum oluyoruz. Montella hocamı severim ama böyle oldu. Hocamızla konuştuk görüştük yeni sezonda böyle fantezilerinden vazgeçmesini istedik ve yola devam etme kararı aldık."


DELLE ALI VE ONYEKURU

Delle Ali, geçen sene bize kiralık gelecekti. O bir hayal oldu artık. Türkiye de bir takım onu getiremez. Bir talebimiz olmadı. Kulübüyle görüşmedik. Hayalleri bırakalım Onyekuru'yu alamayız.


İLK HEDEF MURIC

Galatasaray, Yunus'u oynatmadığı için bize verdi. Rizespor'a gidecekti. Bir karakter koydu ve ''Adana Demirspor dışında bir takıma gitmem'' dedi. Vargas için bir teklif sunduk. Teklifimi kabul ederlerse gelir. Rizespor kalecisi Gökhan Akkan ile ilgilendik. Goran Karacic'i istedik. Hedefimiz Muric. Sonuçlanırsa eğer ilk hedefimiz Muric. Yerli kaleci bulursam, yerli kaleci almak istiyorum.


TRANSFER AÇIKLAMASI

Hocamız kadrosunda görmek istemedi. Eze'yi sattık. %50 bonservisi bizim. Sinan Kurt, Metehan'ı sattık. Bonservis aldık. Eyüpspor'a 4 oyuncu gönderdik. Samet bir yere gitmiyor. Buranın oyuncusu. Tayyip için yurt dışı ve Türkiye'den teklif var. Taarabt'ı daha önce yalanladım. Mohamed Elneny ile devre arasında görüştük. Onun yerine Ndiaye'yi aldık.


NWAKAEME GÜNDEMDE YOK

Halil Akbunar gündemimizde yok. Morutan gündemimizde yok. Anthony Nwakaeme'yi bize yazmışlar. Gündemimize gelmedi. Ona verecek paramız yok. Tolga Cigerci ile Ndiaye öncesinde görüştük ama çok para istedi diye vazgeçtik.