Murat Sancak'ın açıklamalarından satır başlıkları;

"Sergen, yıllar önce yorumcuyken talihsiz bir şey söylemiş. Ama maalesef 8-10 yıl önce söylediğin şey bugün de seni bağlayabiliyor. Balotelli'ye iyi ki de anlatılmış. Sergen hocaya 'Bak Sergen hoca, bende beyin var' dedi."

"Belhanda'yı şu anda bile isteyenler var, dolaylı yoldan teklifler geliyor. Vermeyi düşünmüyorum ama tekliflere bağlı."

"1-2 maç kötü olunca taraftar, 'Belhanda'yı gönder' diyor. Nereye gönderiyorsun? Belhanda'yı gönderdiğinde 6 milyon vereceksin. Belhanda, çok kaliteli bir oyuncu. Sırbistan'da sihirli bir doktor var, ona gönderdik şimdi."

"Messi'ye teklif yapsak mı diye konuştuk ama limit yoktu."

"Yabancı sınırlamasını Şenol Güneş istedi. Kendisi takım çalıştırsın görelim bakalım 3 yerli kuralıyla ne yapacak..."

"Yabancı sınırlaması takımları baltalıyor. Bu sistem değişsin. Gerekirse 11 yapın ama hepsini sahaya sürebilelim. İlk 11'de kimi oynatacağını hocaya bırakmak lazım. Bir sakatlık olunca bütün takımın oyun sistemi bozuluyor. Doğru değil."

  "Twitter'da bana yazıyorlar... Ya adama 'Sen kimsin kardeşim? Murat Sancak'la görüşmek istesen randevu bile alamazsın' derler. Ben değer veriyorum, sana cevap yazıyorum, bunu suiistimal edip hakaret etme."

"Hakemler haksız bir kararı bana da vermesin. Haksız bir penaltıyla ligde kalacaksam ben ligden düşeyim kardeşim. Hakemlerden adaletli olmalarını rica ediyorum."