Adana Demirspor'da başkan Murat Sancak, Yeni Açık TV'ye konuştu.

NTV SPOR'UN derlediği haberde; başkan Murat Sancak, teknik direktör Montella ilgili olarak, "2 yıllık sözleşmemiz var. Sözleşme imzalarken sadece benden bir takım için izin istedi. İtalya liginden bir takımı çalıştırmak istediğini söyledi. Sözleşme imzalarken bana, 'Eğer o takım beni isterse müsade edecek misiniz?' dedi. Ben de ederim dedim. Türkiye'de bir yere gitmez." açıklamasını yaptı.

Sancak, Yunus Akgün ile ilgili için şu ifadeleri kullandı:
"Bizim Yunus'la ilgili hatamız satın alma opsiyonu koymamamız oldu. Türk futboluna bir Yunus'u kazandırmak istiyorsak, bu hocayla ve Adana Demirspor'da bir yıl daha oynaması lazım. Burada bir yıl daha geçirirse Türk futbolu iyi bir oyuncu kazanır."

Başkan Murat Sancak sözlerini şöyle sürdürdü:
"Yeni sezon için bir futbolcuyla anlaştık. Sözleşmesi devam ettiği için şu anda açıklama yapmamız doğru değil. İsim veremeyiz, o takıma da saygısızlık olur. Bu takıma fayda sağlayacak isimleri katmamız gerekiyor. Birçok isim geliyor bize. Muric Manchester City'nin oyuncusu. Kiraladığımızda bize, Muric'in 2-3 yıl sonra ilk kalecileri olacağını söylediler. Kiralarlarsa zaten bize kiralayacaklar."