Yeni sezon hazırlıklarına Akhisar'da devam eden Akhisar Belediyesporlu futbolcular sağlık kontrolünden geçti. Takımın yıldız futbolcuları Rodallega ve Douglas izinli oldukları için henüz takıma dahil olmadı.

Geçtiğimiz günlerde Akhisar Yılmaz Atabarut Tesisleri'nde yeni sezon hazırlıklarına başlayan Akhisar Belediyespor futbolcuları bugün Özel Doğuş Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçti.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Akhisar Belediyespor'un yeni transferleri Ömer Bayram, Miguel Lopez ve Serdar Kesimal da sağlık taramasına katıldı. İzinli olan Hugo Rodallega ve Douglas ise izin sonrası sağlık taramasından geçerek takıma dahil olacak.

13 Temmuz'a kadar Akhisar'da çalışmalarını sürdürecek Manisa temsilcisi, 15 Temmuz'da ilk kamp programını Düzce'de Topuk Yaylası Tesisleri'nde gerçekleştirecek. 21 Temmuz'da ilk hazırlık maçını burada oynayacak yeşil siyahlı ekip, 2 günlük iznin ardından Avusturya'nın Slazburg kentinde 25 Temmuz – 5 Ağustos tarihleri arasında yurt dışı kamp programını sürdürecek.

Akhisar Belediyespor'un yurt dışı kampı sırasında toplam 4 hazırlık maçı oynaması bekleniyor.