Spor Toto Süper Lig’de haftaya lider başlayan Beşiktaş’ı deplasmanda 2-0 mağlup ederek futbol gündemine damgasını vuran Akhisar Belediyespor, 4’üncü sezonunu geçirdiği devler arenasındaki en parlak dönemini yaşıyor. Ligin en düşük bütçeli takımlarından biri olmasına rağmen Galatasaray, Başakşehir, Kasımpaşa, Trabzonspor, Antalyaspor gibi dev bütçeli kulüpleri sollayıp puan cetvelinde 3’üncü sıraya yerleşen Akhisar Belediyespor, 13 maçta 25 puana ulaşarak kendi rekorunu kırdı.

Süper Lig macerasına 2012-13’te teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu yönetiminde başlayan Akhisar Belediyespor, ilk sezonunda 13 maçlık periyotta 2 galibiyet, 4 beraberlik, 7 mağlubiyet aldı ve 10 puanla sondan ikinci, yani 17’inci basamakta yer bulabildi. Yine Hamza Hamzaoğlu ile girdiği 2013-14’te biraz olsun tecrübe kazanmanın etkisiyle daha iyi bir sezon başlangıcı yapan Akhisar Belediyespor, 13 maçlık dilimde 4 galibiyet, 4 beraberlik ve 5 yenilgi alırken, 16 puanla 11’inci sırada yer buldu.

Geçen sezon takımın başına Mustafa Reşit Akçay getirilirken aynı periyotta 4 galibiyet, 5 beraberlik ve 4 yenilgiyle 17 puan toplayan Akhisar Belediyespor, 13’üncü haftayı 10’uncu basamakta tamamladı.
Bu sezona Cihat Arslan’la start veren yeşil-siyahlı ekip tek kelimeyle harikalar yarattı. Geride kalan 13 maçta 7 galibiyet, 4 beraberlik ve sadece 2 yenilgi alan Akhisar Belediyespor, attığı 19 gole karşılık rakiplerine yalnızca 11 kez geçit verirken 25 puanla 3’üncü sırayı kapıp, Avrupa kupalarına yeşil ışık yaktı.