Kasımpaşa karşısında 1-0 öne geçmesine rağmen daha sonra kalesinde gördüğü 2 golle rakibine 2-1 mağlup olan Akhisar Belediyespor, ligde üst üste aldığı 3 galibiyetin ardından sahadan puansız ayrıldı.

Beş maç sonra yenilen Ege temsilcisi, son mağlubiyetini yine İstanbul deplasmanında Medipol Başakşehir karşısında 2-0'lık sonuçla yaşamıştı.

RODALLEGA ATTI AMA KAZANDIRAMADI

Akhisar Belediyespor'un tek golünü atan Hugo Rodellaga, ligde 11. maçında 6.agolüne imza koydu.

Ege temsilcisi, Kolombiyalı oyuncunun daha önce gol attığı 5 karşılaşmadan dördünü kazanmış, birinde de berabere kalmıştı.

Kart cezalısı Douglao ve Custodio'nun forma giymediği Akhisar Belediyespor, savunmanın oyuncusu Douglao'nun yer almadığı ikinci maçta da mağlup oldu. Kolombiyalı oyuncu kırmızı kart cezası nedeniyle Medipol Başakşehir karşısında da oynayamamıştı.

PENALTI 3. KEZ GOLE DÖNÜŞMEDİ

Ligde penaltı atışlarından bulduğu 4 golle, bu alanda en skorer ekiplerden Akhisar Belediyespor'un rakipleri bu sezon 3. kez penaltıyı gole çeviremedi.

Üçüncü haftada Trabzonsporlu N'Doye'nin kullandığı penaltı atışında top kaleci Lukac'tan dönmüş, bu oyuncunun tekrar vuruşunda meşin yuvarlak üstten auta gitmişti.Daha önce Gaziantepsporlu Muhammet Demir de penaltı vuruşunda topu auta yollamıştı. Dünkü müsabakada ise 40. dakikada Scarione'nin kullandığı penaltı atışında kaleci Lukac, meşin yuvarlağı başarılı şekilde çeldi. Pozisyonun devamında Kasımpaşalı Tunay Torun topu elle düzelttiği için Akhisar Belediyespor lehine serbest vuruş verildi.

Ege temsilcisine karşı şimdiye kadar penaltıdan tek golü Antalyasporlu Samuel Eto'o kaydetti.