Medipol Başakşehir ve Gençlerbirliği karşılaşmalarında kaybedilen 5 puanda orta sahanın önemli sorumluluğu bulunduğunu düşünen Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan, “Gençlerbirliği maçında özellikle ikinci yarıda yenilgiyi kabul ettik. Karşılaşma oynanırken mağlubiyeti kabul etmek bizim karakterimize uymadı” derken birbirinden zorlu 2 müsabakayı düşünerek takımda rotasyona gideceğini söyledi.

Pazar günkü rakipleri Fenerbahçe’nin dün Beşiktaş’ı yenerek büyük moral bulduğunu vurgulayan Cihat Arslan, şöyle devam etti:

“Türk futbolu açısından olumlu bir maçtı. Her iki takımı da kutluyorum. Fenerbahçe galip gelmenin coşkusuyla bizim karşımıza daha istekli olacaktır. Zaten Fenerbahçe her karşılaşmaya şampiyonluk maçı gibi çıkıyor. Bunu Beşiktaş derbisinde de gördük. O yüzden işimiz kolay olmayacak. Ama biz de gerçek karakterimizi sahaya yansıtıp, rakibimizi puansız göndermek istiyoruz.”

Akhisar Belediyespor’da 2 zorlu maç öncesi sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor.

İLK GOL TURU GETİRİR

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında Galatasaray’a Manisa’da 2-1 yenilen Akhisar Belediyespor, yarın oynanacak rövanştan umutlu. Çalkanlıtılı günler geçiren ve teknik direktör kriziyle boğuşan rakipleri karşısında tur şansını artırmak için ilk golü kendilerinin atmaları gerektiğini söyleyen Cihat Arslan, “İlk golü biz atarsak, müsabakanın gidişatının değişeceğine inanıyorum. Tek hedefi Türkiye Kupası olan Galatasaray ogresif olacaktır. Bunu değerlendireceğiz” dedi.