Güray vural'ın Trabzonspor'a transferi, ara transfer döneminin bitimine 3 gün kala gerçekleşirken Akhisar Belediyespor teknik direktörü Cihat Arslan, tecrübeli futbolcunun ayrılığını, "Çok büyük güç kaybedeceğiz" diye değerlendirdi.

Herkesin bitti gözüyle baktığı transferin Karşıyaka ile dün oynadıkları kupa maçından önce suya düştüğü ve Trabzonspor'un Güray'dan vazgeçtiği belirten Cihat Arslan, "Tam kadroyu açıklayacağımız anda sürpriz bir gelişme yaşandı ve yeniden başlayan görüşmeler, anlaşmayla sonuçlandı" diye konuştu. Güray'ın Akhisar Belediyespor'la olan sözleşmesinin sezon sonunda biteceğini hatırlatan Cihat Arslan, deneyimli oyuncunun kariyeri açısından böyle bir tercihte bulunduğunu sözlerine eklerken, "Hem kariyerini düşündü hem de kulübüne bir şeyler kazandırarak gitmek istedi. Kalsaydı mutsuz olabilirdi. Trabzon'a gitmekle büyük takımda oynama hayalini gerçekleştirecek. Bu yüzden kararına saygı duyuyorum" dedi. Cihat Arslan, Güray'ın takas edilmesiyle takımına katılan Soner Aydoğdu ve Alper'in de kaliteli futbolcular olduğunu, kendilerine güç katacaklarını söyledi.

SONER ANTRENMADA

Akhisar Belediyespor'un Güray'a karşılık Trabzonspor'dan aldığı 2 futbolcudan Soner Aydoğdu ile kesin anlaşma sağlanırken, Akhisar'a gelen genç futbolcu, takımla antrenmanlara başladı. Lisans işlemlerine başlayan yöneticiler, Soner'e pazartesi günü Ziraat Türkiye Kupası'nda Trabzonspor ile oynanacak maçta forma giydirmeyi amaçlıyor. Güray'a karşılık alınan diğer futbolcu Alper Uludağ'ın ise Akhisar'a gelerek yönetimle masaya oturacağı bildirildi.