Süper Lig'in dördüncü haftasında deplasmanda Bursaspor ile karşılaşacak Akhisar Belediyespor, hazırlıklarını Yılmaz Atabarut Tesislerinde sürdürdü.

Akhisar Belediyespor teknik direktörü Okan Buruk, antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıltladı.

- Milli takım arasını gerçekten iyi değerlendirdik! -

Takım halinde iyi hazırlandıklarını belirten Okan Buruk, "İlk 3 hafta bizim açımızdan iyi geçti, güzel bir başlangıç yaptık. 3 haftada 7 puan, başlamadan deselerdi bize 3 haftada 7 puan güle oynaya kabul ederdik. Allah’a şükürler olsun, güzel oyunla 7 puanı topladık ve şimdi önümüzde Bursaspor maçı var ve milli takım maçından dolayı verilen arayı iyi değerlendirdik ve çalıştık. İnşallah Bursa’dan da puan ya da puanlar alıp evimize döneceğiz. Geçen sezondan bıraktığımız bir oyun ve sistem vardı, çok fazla değişikliğimiz olmadı aynı oyunumuzu oynamaya çalışıyoruz. Bu da bize sahada skor olarak yansıdı ve böyle devam etmek istiyoruz." dedi.

- Kendi ülkemizde yabancı gibiyiz! -

Yabancı sınırı hakkındaki görüşlerini paylaşan Buruk, "Bence kendi ülkemizde yabancıyız. Benim düşüncem zaten bir yabancı sınırı var, yabancılar geliyor ve ister istemez bizim önümüze koyuyorlar. Bizden çok kaliteli ve üstün futbolcular gelsin tabi ki ve oynasın. Ama bizim üstümüzde çok fazla kaliteli oyuncu gelmiyor ama yine de bizim üstümüze koyuyorlar, bu da bizim zorumuza gidiyor." şeklinde konuştu.

- Ryan Donk gündemimize hiç gelmedi! -

Kendisini yöneltilen Galatasaraylı Ryan Donk sorusuna da cevap veren Okan Buruk, "Ryan Donk ile hiç ilgilenmedik, yani ben de gazeteler de okudum. Sanki kendi kendilerine haber yapıyorlar bizim öyle bir düşüncemiz yok. Bugüne kadar da kendisi ile hiç ilgilenmedik. Daha doğrusu adı bile bize gelmedi." ifadelerini kullandı.