Spor Toto Süper Lig’de son dört sezonun en kötü dönemini yaşayan Akhisar Belediyespor’da Teknik Direktör Tolunay Kafkas, Adanaspor deplasmanında alınan yenilginin ardından istifa ederken, teknik direktörm arayışına başlayan yönetimin gündemindeki ilk ismin Hamza Hamzaoğlu olduğu öğrenildi.

Taraftarlar, 3.5 sezon görev yaptığı yeşil siyahlı ekibi tarihinde ilk kez Süper Lig’e çıkarmayı başaran Hamza Hamzaoğlu’nun göreve gelmesi için sosyal medyada kampanya başlatırken, yöneticilerin de teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile bu hafta içinde bir görüşme planladığı belirtildi.

Hamzaoğlu ile uzun vadeli bir sözleşme yapmayı düşünen Akhisar Belediyespor yönetiminin uzlaşma sağlanamaması durumunda İbrahim Üzülmez ve Mehmet Özdilek isimlerine yöneleceği sızan haberler arasında.

Ligin ikinci haftasında görevden alınan Cihat Arslan’ın yerine takımın başına geçen Tolunay Kafkas, 23 maçta sahaya çıkarken yeşil siyahlı ekip bu periyotta 6 galibiyet, 6 beraberlik, 11 de yenilgi alarak 24 puan topladı. Kafkas yönetiminde rakip fileleri 15 kez sarsan Akhisar Belediyespor, liglerin en az gol atan takımlarından biri oldu.