Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan, maç sırasında kendisine küfür edilmesinin garibine gittiğini belirterek, "Türk futbolunda hocaya küfür etmek alışkanlık haline geldi" diye tepki gösterdi.

Akhisar Belediyespor, Türkiye Ziraat Kupası E Grubu'nda Kastamonuspor 1966’yı 2-1 yenerek gruptaki iddiasını sürdürdü. Karşılaşma sonrasında düzenlediği basın toplantısında maçı değerlendiren Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan, “Kastamonuspor'u hocası, ekibi ve futbolcularıyla birlikte kutluyorum. İyi oynayan ve kazanmaya alışkın bir takım. Kurgusu oyun disiplini özelliği her şeyiyle harika bir takım. Onun için tebrik ediyorum. Kazandık yola devam ediyoruz. Kastamonuspor 1966’yı liginde şampiyonluk yolunda başarılar diliyorum” dedi.

Karşılaşmanın oynandığı esnada yaşadığı bir olayı anlatan Arslan, “Sadece bir şey garibime gitti. Burası Anadolu’nun güzel bir şehri. Ama şahsıma neden küfür edildiğini anlamış değilim. Biz buraya misafirperver olarak geldik. Buradan da bu şekilde ayrılmak istiyorduk. Ama Türk futbolunda nedense hocaya küfür etme gibi bir alışkanlık var. Tabi bütün Kastamonu’ya bunu mahal etmek yanlış olur. Ama edenleri kınadığımı belirtmek istiyorum” diye konuştu.





Kaynak: Goal