Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, UEFA Avrupa Ligi A Grubu'ndan lider çıkmayı hedeflediklerini ve bu fırsatı kendilerine verebilecek Celtic maçını kazanmak istediklerini belirtti.

Vitor Pereira, Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde gerçekleştirilen basın toplantısında yaptığı açıklamada, yarın alacakları galibiyetin kendilerine liderliği getirebileceğini vurgulayarak, "Maça bakış açımız bu yönde. Gruptan lider çıkmak önemli olacak. Beraberlik halinde de gruptan çıkarız. Yenilgi ise Avrupa Ligi hedefinden uzaklaşma anlamına gelebilir. Tek yol galibiyet olacak" dedi.

Celtic'in puan tablosundaki durumunun kalitesini yansıtmadığını kaydeden Portekizli çalıştırıcı, "Kaliteli, agresif oynayan bir takım. Taraftarlarımızın önünde oynayacağız. Takımımız bir süredir kaliteli oyun sergilemeyi başarıyor. Kendi stadımızda ve taraftarımız önünde kazanmak istiyoruz" diye konuştu.

Geçmiş maçlara göre daha önde bastıklarını ve agresif oynadıklarını anlatan Pereira, "Hem kenarları hem göbeği en iyi şekilde kullanmaya başladık. Kendi kimliğini oturtan, daha iyiye giden bir takım olduğumuzu yarın bir kez daha herkese  ispatlamak istiyoruz" dedi.