Öne çıkan açıklamalar şu şekilde:

"Bu sene ligi en azından orta sıralarda bitirecek bir takımımız var. Rakiplerimiz de takviyeler yaptı. Önemli oyuncular aldılar. Mutlaka zor bir sezon olacak. Ancak bu sene taraftarımızın korkulu rüya görmeyeceğini ümit ediyorum.

Her iki kampa da katılan oyuncularımın çoğunun lige hazır olduğunu söyleyebilirim. İlk maçlar her zaman zor olur. Kasımpaşa maçı da zor geçecek. Hava da çok sıcak olacak. Kasımpaşa çok önemli ve zor bir rakip ancak geçen sezon başında yaşanan sıkıntıların tekrarlanmaması için mutlaka kazanıp iyi bir başlangıç yapmamız gerekiyor. Ümidim ve beklentim taraftarın geçen sene yaşadığı sıkıntıyı ve stresi bu sene yaşamamasıdır.

Bu sene ligi en azından orta sıralarda bitirecek bir takımımız var. Rakiplerimiz de takviyeler yaptı. Önemli oyuncular aldılar. Mutlaka zor bir sezon olacak. Ancak bu sene taraftarımızın korkulu rüya görmeyeceğini ümit ediyorum. Bu sebepten dolayı lige iyi başlamak adına Kasımpaşa maçı bizim için çok önemli. Önümüzdeki günlerde en az 2 oyuncu daha takımımıza katabiliriz."