Süper Lig ekiplerinden Alanyaspor'un Başkanı Hasan Çavuşoğlu, adı Fenerbahçe'nin  teknik direktörlüğü için anılan Erol Bulut'un durumu ve takımın önemli isimlerinin geleceği hakkında açıklamalarda bulundu. 

Milliyet'ten Şansal Büyüka'nın sorularını yanıtlayan Turuncu Yeşilli kulübün başkanı Çavuşoğlu, başarılı teknik adam Erol Bulut'un durumuyla ilgili şu ifadeleri kullandı;

"Fenerbahçe ile anlaştığını biz de duyuyoruz. Ancak aramızda bu konuda bir konuşma geçmedi. Kupa finalimiz var. Bu maç bitmeden, Erol Bulut'u ya da bir başka yeni hocayı gündeme getirmek istemiyorum."

Çavuşoğlu, takımın önemli isimlerinden Welinton ve Tasos Bakasetas hakkında ise, "Welinton'un sözleşmesi sürüyor. Sergen Yalçın beni 2-3 ay önce arayarak oyuncuyu istediklerini söyledi. Daha önceden de Ali Koç ve Ersun Yanal da bu transfer için beni aramıştı. Şu anda Welinton için bir teklif yok. Bakasetas'ın da bir yıl daha sözleşmesi var. Onun hakkındaki transfer haberleri de gazetelerdeki spekülasyonlardan ibaret." açıklamasını yaptı.

Kaynak: Goal.com