Yayıncı kuruluşa maçın ardından röportaj veren Sergen Yalçın, Alanyaspor macerasının uzun sürüp sürmeyeceği konusuna da değindi.

Sergen Yalçın'ın açıklamaları şu şekilde;

"Böyle bir fark olmasını beklemiyorduk"

Maçtan önce de söyledim. İyi bir başlangıç yapmak istiyorduk. İyi başlamak zorundaydık. Çok mutluyuz. Böyle bir fark olmasını beklemiyorduk. Takım olarak çok kompakt bir oyun oynadık. Oyuncularla görüştük, süreci değerlendirdik. Sürekli çalışıyoruz. Beklediğimizin üstünde bir performans oldu. Takım olgusunu gösterdik, her şeyi beraber yaptık.

"20 puanın üstüne çıkmak istiyoruz"

Hücum ve savunma organizasyonumuz iyiydi. Koşu mesafesine baktım 110 kilometre. Bunun altına düşmemek lazım. Herkes koşuyor ve mücadele ediyor. Kalan haftalarda kazanmak istiyoruz. 20 puanın üstüne çıkmak istiyoruz. İkinci yarının ilk bölümünde pas anlamında sıkıntı yaşar gibi olduk. Yaptığımız organizasyonlar çok mantıklıydık. Sadece 1 maç kazandık. Gelecek hafta zor bir deplasmana gideceğiz.

Alanyaspor macerası uzun sürecek mi?

Alanyaspor ile sezon sonuna kadar anlaştık. Her şey başarıya endeksli. İnşallah ekibimle birlikte iyi bir performans sergileriz. Ekibim çok yardım ediyor. Ben de ufak tefek dokunuş yapıyorum. Her şey başarıya bağlı. Başarılı olamazsanız görevde kalmak zor.