Yusuf Şimşek'e verilen cezayı değerlendiren Gültekin Gencer, "Ceza için şuan yargısız infaz yapmamız doğru olmaz, disiplin kurulunun talimatları gereği vermiş olduğu bir ceza söz konusu. Bununla ilgili bizde tahkim yolu açık olduğu için Tahkim Kurulu'na başvurduk. Netice itibariyle Tahkim Kurulu'nun vereceği ceza doğrultusunda da hareket edeceğiz. Şu anda tabiki üzücü bir olay 7 maçlık ceza olması ama netice olarak beklemek zorundayız" dedi.

Yusuf Şimşek'le devam edeceklerini kaydeden Gencer, "Yusuf hocamızla bizim herzaman olduğu gibi Antalyamızın yetiştirdiği değerlerden olmakla beraber, Antalyaspor'umuzu onunla beraber Süper Lig'e çıkardık, o yüzden de bu cezayla ilgili olarak görevine devam etmemesi söz konusu değil. Tam tersine bu sezon olduğu gibi önümğüzdeki sezonlarda da hocamızla çalışmaktan başka düşüncemiz yok" ifadelerini kullandı.


Son haftalarda yaşadıkları puan kayıplarıyla ilgili de konuşan Gencer şöyle devam etti, "Sezona yeni kurulmuş bir takım olmamıza rağmen iyi bir başlangıç yaptık. İstemeden de olsa birkaç tane sakatlar verdik. Her ne kadar 26 tane birbirinden değerli oyuncumuz olmasına rağmen sezon başında bu tür olaylarla karşı karşıya kalmamızdan dolayı istenmeyen bir şekilde belki rehavet açık konuşmamız gerekirse, ama ondan sonraki haftalarda berabere kaldığımız son iki hafta maçları var. Galipte gelebilirdik, mağlupta olabilirdik ama yenemiyorsan yenilmemeyi öncelik olarak düşünmek gerektiği için yeni kurulan ve Süper Lig'e yeni çıkmış bir takım olarak almış olduğumuz puanlar hiç küçümsenecek puanlar değil. Bulunduğumuz konum ve aldığımız puan itibariyle çok iyiyiz. Kadro olarak daha yukarıları hak ettiğimizi düşünüyoruz. İlk çıkışa bakarsakta herkesin beklentisi bu. İnşallah Bursaspor maçıyla da çıkışımıza başlayıp,olmamız gereken en iyi noktada olmaya çalışacağız".
YENİ STAT BEŞİKTAŞ MAÇINA HAZIR
Yeni stadın 26 Ekim'de Beşiktaş ile oynayacakları maça hazır olacağını kaydeden Gencer, "Bakanlığımızın genel müdür yardımcıları stadı Toki'den devraldılar. Bundan sonraki işlemler devam ediyor. 26 Ekim de oynayacağımız Beşiktaş maçı ile %100 şekilde yeni stadyumumuza kavuşacağız. 8-9 yıllık hasretimiz son bulacak. Göçebe hayatını Antalyaspor'umuz bırakıp artık kendi stadında şehrin merkezinde Antalyalılarla kucaklaşacak. Tabiki bu stad ile ilgili hazırlıklarımızı yapıyoruz. Şehirde bir heyecan olması ve Beşiktaş maçıyla kavuşacak olmamız güzel bir duygu. Rekor kırarak başlamak istiyoruz. 33 bin kişilik stadın full olmasını istiyoruz. Hatta misafir takıma ayrılan 3 bin kişilik yerin bile dolmasını bekliyoruz. Bununla ilgili sizler aracılığıyla da bir çağrı yapmak istiyorum ; Kombine kartlarına yapmış olduğum indirim önümüzdeki hafta salı akşamı mesai saati bitiminde son bulacak. Tam 1 hafta süre tanıyoruz ve ondan sonra indirimsiz fiyatlara dönecek. Maç bilet fiyatlarınıda bugün itibariyle açıklıyoruz ve pazartesi günüde satışa sunacağız. Antalyalıların biran evvel maç biletlerinden ucuz olan kombine kartlarını almalarını bekliyoruz" diye konuştu.
"OCAK AYINDA BİR DÜNYA YILDIZI DAHA"
Kombine bilet satışlarından memnun olduklarını söyleyen Gencer, "Şu anda bugün itibariyle Passolig müracaatı 32 bin kişiye ulaştı. Geçen sene sayımız 4 bin civarındaydı. Kesinleşmiş Passolig sayımız bu sene 28 bin civarında bu çok ciddi bir rakam. Stadımızın açılışının gecikmesinden dolayı duraklama oldu ama Beşiktaş maçı itibariyle stadımızın açıldığını görünce bu rakamın bırakın 30 binleri 50-60 bin civarlarına ulaşacağına inanıyorum. Kombinelerimiz bugün itibariyle 10 bin rakamlarına ulaştı. Önümüzdeki haftalarda da bu sayının 15 binlere ulaşacağına inanıyorum. Birkaç maç sonrada yeni stadımızda maç seyretme zevkine ulaşanların görüldüğü zamanda bu sayının 20-25 bin civarlarına geleceğine inanıyorum. Devre arasına kadar da taraftarlarımız bu rakamlara ulaşırsa bizde onlara söz veriyoruz devre arası transfer döneminde de Antalyaspor'umuza '' Bir dünya yıldızı'' daha transferi yapacağız. Antalyalılar yeni stadımızın karşılığını verirse bizde onlara en güzel karşılığı vereceğiz.