Transfer çalışmalarımız devam ediyor. 2-3 tane daha transfer düşünüyoruz. Doğru seçimi yapmak için soluklanıyoruz. Biraz daha bekleyerek, heyecan yapmadan bütün ihtimalleri göz önüne alıp opsiyonlarımızın üstünden geçiyoruz.

Antalyaspor kombinede rekora gidiyor

Antalya Avrupa'yı hak eden bir şehir, Antalyaspor da Avrupa'yı hak eden bir kulüp. Olmadı şanssızlık. Gidenleri tebrik etmek lazım. Biz planlarımızı Avrupa'ya gitmeye göre yapıyoruz. Avrupa'yı hak edecek güçlü bir kadro oluşturmaya çalışıyoruz. Kombine satışları iyi gidiyor. 1 hafta geçti satışa çıktıktan bu yana ve 6500 sayısını geçtik. Bu aslında geçmiş senelere göre gayet iyi bir rakam. 15 bin - 20 bin arası bir rakamı yakalamak istiyoruz. Artarak giden satışlardan memnunuz, taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz.
Tarihte ilk ! Eski Başkan Gültekin Gencer ibra edilmedi
Kongremiz bize yakışan beraberlikle tamamlandı. Eski başkan ibra edilmedi ama eski yönetim ibra edildi. Bu ibra edilmeme durumu tarihimizde ilk kez oluyor. Belki de birçok kulübün tarihi göz önüne alınırsa ilk kez oluyor. Eski başkan ile ilgili devam eden hukuki bir süreç var. Çok fazla yorum yapıp bunu bulandırmak istemiyorum.
 

“Menez haberi ısmarlama ve skandal bir haber"

Haberin başlığı ‘skandal’ ama asıl bu haber skandal. Tamamen ısmarlama bir haber. Haberin tarihine bakın; oyuncu ameliyat olalı 2 hafta oluyor ancak Gültekin Gencer ibra edilmedikten 1 gün sonra bu haber çıkıyor. İçeriği tamamen abartılı ve yanlış bir haber. Oynayamayacağı süre yanlış. Menajer ismi verilmiş gereksiz bir şekilde ,sanki onun oyuncusu gibi. Buradaki rakamlar da doğru değil. Ismarlama bir haber. En vahim olan kısmı, haberin kime ait olduğunun belli olmaması ve haberi teyit için kimsenin kulüp ile kontak kurmaması. Bu haber ilk kez Fanatik'te çıkıyor. Çok vahim, böyle haberlerin çıkması çok düşündürücü. Bunlar çok yanlış Türk futbolu ve sporu için.

Sakatlık hakkında da bilgi vereyim. Geçtiğimiz sene böyle bir sakatlığı oluyor ve doktorların gözetiminde  fizyoterapistler eşliğinde tedavi oluyor. Ameliyatı gerekli görmüyorlar. Oyuncunun ağrıları diniyor. Ondan sonra bizim yaptığımız kontrolde bir şey gözükmüyor. Ciddi sakatlık olsa, üst düzey olsa orada çıkar. Bizde yeni transfer olduğu için kendini zorluyor, eski sakatlığının başlangıcındaki gibi ağrı hissediyor. Bunun üzerine Fransa’daki doktorları ve bizim doktorlarımızın ortak görüşü ile ameliyata karar veriliyor.  Bu sakatlığın ciddiyeti üst düzey değil. Ağrı hissettiğinden çıkan bir sakatlık. Kafası rahat etsin diye ameliyat olmasına karar verdik. Bu sakatlık ile ameliyat olmadan sezonlar oynayan futbolcu arkadaşlarımız da var. Biz ameliyat ettirerek ileride doğabilecek performansına etki edebilecek ağrıların önüne geçmek istedik. Sezonun başında 1-2 maç kaçıracak. Oyuncuyla konuşup, ameliyat olsun gelsin dedik.

“Menez'in menajeri olmayan Gardi'nin adı bu haberde neden yazıldı?"

Haberde adı geçen bu menajer zaten arada bir çalıştığımız bir menajer. Oyuncunun temsilcisi değil. Kesinlikle kullanıyoruz, bize faydalı bir menajer. Ünlü bir menajer değil. Hep çalıştığımız bir menajer de değil. Gültekin Gencer ile Metin Korkmaz arasındaki ilişki gibi bir ilişkimiz de yok. Her transferin tek menajer üzerinde dönmesi gibi bir durumumuz da yok. Bizim affedersiniz kim olduğumuz da belli. Türkiye'nin önde gelen ailelerinden biriyiz. Menajerlerle bize değil , kulübe faydalı olsun diye çalışıyoruz. Bu menajerin adının neden bu haberin içinde geçtiğini anlamadım. Yazık diyorum.

"Eski Başkan ibra edilmeyince yalan, yanlış haberler çıkmaya başladı"

Taraftarlarımızın içleri rahat olsun, güzel sezon geçireceğiz. Kombine satışlarına rağbet görüyorum. Almayan da alsın. Takım hak ediyor. Avrupa yolunda birlik ve beraberlik istiyoruz. Dolu bir stada oynamak bizim için önemli olur bu hedefler üzerine.

Yalan , yanlış haberlerden biri de dün çıktı. Eski başkanın ibra edilmemesi üzerine, bizim hakkımızda çıkan bir iddia oldu: "3.5 milyon euroya Aatif'ı alacaklar" diye. İlgilenmediğimiz bir oyuncu ile ilgili uçuk rakamlar içeren haberler ortaya atıldı. Dikkat etsin taraftarlarımız. Asılsız haberlere itibar etmesinler.